Voordelige vergaderlocatie in Amersfoort

diverse zalen voor 5 tot 600 mensen tegen een zeer schappelijke prijs

Vergaderzaal huren in Amersfoort

Vergaderen op een bijzondere locatie in Amersfoort, dat kan in De Brug. Welke wensen je ook hebt, wij kunnen het voor je verzorgen. Een kleine vergadering of een grote vergadering, voor ieder type vergadering hebben wij een passend aanbod. Daarnaast bieden wij voldoende faciliteiten voor een geslaagde vergadering.

Vergaderen in De Brug

De Brug beschikt over alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering. Er is een beamer aanwezig voor de projectie van een presentatie, een laptop, gratis internet en een geluidsinstallatie. Daarnaast is het mogelijk om consumpties af te nemen in de vorm van onder andere koffie en thee, frisdrank en wijn. Daarnaast kun je er voor kiezen om de lunch volledig laten te verzorgen. De tarieven voor de faciliteiten en consumpties staan vermeld op de site.

Meer informatie de vergaderlocatie?

De Brugkerk is gunstig en centraal gelegen en heeft voldoende parkeermogelijkheden voor grote vergaderingen. Ook vergaderen in de kerk in Amersfoort en wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een vergadering in De Brug? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.