Trouwlocatie in Amersfoort

diverse zalen voor een zeer schappelijke prijs

Trouwzaal huren Amersfoort

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Amersfoort? Dan ben je van harte welkom in De Brug. De Brug beschikt over voldoende faciliteiten en heeft voldoende capaciteit om er een onvergetelijke en geslaagde huwelijksdag van te maken!  Wij bieden ook de mogelijkheid om de dienst en alles wat door bij komt kijken voor je te regelen.

Trouwdienst in De Brug

Een trouwdag is een bijzondere dag en dat verdient een bijzondere en betaalbare locatie. Je kunt gebruik maken van al onze voorzieningen. De wijkpredikant, de organist of de koster. Daarnaast zijn er voldoende faciliteiten beschikbaar in De Brug. Ben je lid van de kerk? Dan betaal je alleen de zalen en de catering met een korting van 25%. Ben je geen lid van De Brug, dan worden de kosten van predikant, organist, koster en kerkgebouw in rekening gebracht aan het bruidspaar. Tijdens de dienst wordt een collecte gehouden. De opbrengst daarvan is bestemd voor de wijkkas van De Brug.

Zaal huren in Amersfoort

Ook trouwen in de kerk in Amersfoort en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een trouwerij in De Brug? Neem dan gerust contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.