Rouwdienst

voor een waardig afscheid

Rouwdienst Amersfoort

De Brug is een geschikte locatie voor een rouwdienst, herdenkingsdienst, condoleancegelegenheid of een ander afscheid. We hebben voldoende zalen beschikbaar voor een elk type rouwdienst. Of dit nu een grote rouwdienst is of een rouwdienst op kleine schaal. In De Brug zorgen we voor een mooi en waardig afscheid.

Zaal huren voor rouwdienst

In een periode van rouw komt er veel op je af en moet je veel regelen. We nemen je graag een deel van je zorgen uit handen door de rouwdienst in overleg met jou voor je te regelen. Jij en je familie krijgen volledig de beschikking over onze faciliteiten. Alles in het teken van een waardig afscheid of een bijzondere herdenking. Was de overledenen lid van De Brug, dan geldt voor het gebruik maken van de cateringfaciliteiten en voor het huren van zalen in De Brug een korting van 25% op de daar vermelde tarieven. Indien de familie andere wensen heeft en de overledene geen lid was worden de kosten apart in rekening gebracht.

Meer informatie over zaalverhuur in Amersfoort

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de zalen in De Brug en wil je meer informatie ontvangen over De Brug als rouwlocatie? We overleggen graag je wensen voor een waardig afscheid. Neem dan gerust contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.